Mati Ditelan Lubang Maut Ketika Tidur di Florida (12 Gambar + Video)

Mati Ditelan Lubang Maut Ketika Tidur di Florida (12 Gambar + Video)Imej sebuah lubang gergasi yang muncul secara tiba-tiba di bilik tidur rumah Jeff Bush (gambar kecil)di SEFFNER, Florida kelmarin. Lubang tersebut muncul sehingga mengakibatkan Bush, 37, yang sedang tidur terhumban ke dalamnya pada Khamis lalu. Mayat Bush sehingga kini masih tidak ditemui kerana pihak berkuasa menghentikan kerja-kerja menyelamat kerana lubang berkenaan semakin membesar.

Ia dikenali sebagai lubang benam. Lubang itu terbentuk kerana kebanyakan tanah di negeri Florida terletak di atas permukaan batu kapur menyebabkan ia mudah terbenam. Rumah Bush itu kemudian diruntuhkan oleh pihak berkuasa bagi memantau perkembangan lubang tersebut. Anggota-anggota pihak berkuasa turut meletakkan batu-batu di dalam lubang tersebut.

- mati itu tidak kira masa dan tempat
Mati Ditelan Lubang Maut Ketika Tidur di Florida (12 Gambar + Video) Mati Ditelan Lubang Maut Ketika Tidur di Florida (12 Gambar + Video) Reviewed by Unknown on Thursday, March 07, 2013 Rating: 5

No comments