[JIHAD] Video Tersebar-Proses Pertukaran Tahanan Iran (Syiah) dan Syria (Sunni)
(EXCLUSIVE)

Rakaman video pertama terbocor tentang penukaran 48 orang penembak tepat Iran (Syiah) di Syria dengan 2000 tahanan Syria (kebanyakannya adalah Muslim-Sunni) di penjara milik ASSad.

Alhamdulillah, kebenaran akan kezaliman ASSad yang sudah sekian lama terkubur tidak dapat disembunyikan dan pasti akan terbongkar

SEMUA MUSLIM-SUNNI WAJIB TONTON VIDEO INI.

Perhatian:
1. Pejuang Iran yang ditahan di bawah FSA mujahideen (Mereka kelihatan bahagia, sihat, berpakaian dengan jakets, TIADA tanda-tanda DISIKSA, dan mereka boleh bercakap dengan bebas walaupun terhadap sahabiah di dalam bas).

2. Cuba bandingkan tahanan di bawah Syiah. (Tanda-tanda DISIKSA jelas kelihatan, kecedaraan di kaki, wajah dipukul teruk, semuanya kurus, keletihan, wanita menangis menceritakan insiden yang berlaku, tetapi mereka tidak berupaya memceritakan kerana terlalu trauma, ada yang menggigil kesejukan, tidak berpakaian, tiada makanan, tiada kebebasan untuk bercakap, dan mereka dipaksa bersumpah Bashar Assad adalah tuhan Syria sehinggalah mereka keluar dari penjara Syiah).

Ya Allah, saudara mujahidin kita di Syria berperang demi kebenaran menentang Majusi Iran demi semua umat Islam,

Ya Allah, berilah kemenangan kepada Mujahideen. Amin, Amin, Amin
Sumber:Syria Care: Pertubuhan Penyayang Islam Membantu Syria

[JIHAD] Video Tersebar-Proses Pertukaran Tahanan Iran (Syiah) dan Syria (Sunni) [JIHAD] Video Tersebar-Proses Pertukaran Tahanan Iran (Syiah) dan Syria (Sunni) Reviewed by Unknown on Saturday, March 02, 2013 Rating: 5

No comments