[INFO] Kenapa Air Dalam Kereta Berbahaya Kepada Wanita

Kenapa Air Dalam Kereta Berbahaya Kepada Wanita.  

Peringatan Untuk Wanita:  

Hai para wanita, air dalam botol plastik di dalam kereta anda, sangatlah berbahaya!!! !  

Dengan cara inilah Sheryl Crow mengalami kanser payudara. Dia yang muncul di acara Ellen show dan mengatakan hal yang sama. Hal ini telah diidentifikasikan sebagai penyebab paling utama pada kanser payudara, terutama di Australia ...   Seorang teman yang ibunya di diagnosa mengidap kanser payudara baru-baru ini.    Doktor berkata : wanita tidak boleh meminum minuman yang sudah lama berada di dalam kereta.  

Doktor berkata bahwa hawa panas yang memanaskan bahan plastik dalam botol memiliki bahan kimia tertentu yang dapat menyebabkan kanser payudara. Jadi tolong berhati-hatilah dan jangan minum air dalam botol plastik yang sudah ditinggalkan terlalu lama di dalam kereta  Informasi seperti ini sangatlah kita perlukan dan kita harus berhati-hati, dan mungkin akan menyelamatkan hidup kita. 

Hawa panas dapat menyebabkan toksin/racun dari plastik menjadi bocor dan bercampur dengan air dan mereka telah menemukan racun ini pada jangkitan kanser payudara. Sebolehnya gunakan gelas stainless steel atau botol kaca.  

Sebarkan kepada semua tidak kira yang mempunyai isteri, kakak atau anak perempuan, kerana ini mungkin akan menyelamatkan payudara mereka daripada di buang mahupun boleh menyelamatkan nyawa yang berharga. Tetapi ingatlah, kanser payudara juga boleh menyerang kaum Adam :D 

Wallahualam.

Kongsikan dengan klik Share di bawah. 
[INFO] Kenapa Air Dalam Kereta Berbahaya Kepada Wanita [INFO] Kenapa Air Dalam Kereta Berbahaya Kepada Wanita Reviewed by Unknown on Tuesday, November 05, 2013 Rating: 5

1 comment

  1. Thats why rasa pelik jer kan bila minum air yg dah lama dalam kereta.. Bahayanyaa..

    ReplyDelete