MH370: Gambar Sayu 3 Insan Kerdil Setiap Hari Memberi Info

MH370: Gambar Sayu 3 Insan Kerdil Setiap Hari Memberi Info | Tiada berita yang paling menyedihkan apabila mengetahui pesawat MH370 telah berakhir di Lautan Hindi. Tidak dapat digambarkan perasaan ahli keluarga penumpang dan krew pesawat yang terlibat.

Namun, tanpa kita sedari tiga insan kerdil yang sungguh berani berhadapan dengan media pada setiap hari juga tidak dapat menahan kesedihan terhadap pengumuman itu.


Mereka bersusah payah menjawab pelbagai soalan yang menjurus kepada MH370 dan tidak lari juga soalan-soalan peribadi. Tapi mereka tetap mengharapkan, setiap jawapan boleh memuaskan hati semua pihak.


Terima kasih atas jasa, pengorbanan dan amanah yang diberikan:

1. Datuk Seri Hishamuddin Hussin (Menteri Pertahanan, Pemangku Menteri Pengangkutan)
2. Datuk Azharuddin Abdul Rahman (Ketua Pengarah DCA)
3. En Ahmad Jauhari Yahya (CEO MAS)

Anda adalah kebanggaan Kami !!

http://tengoktvonline.blogspot.com/2014/03/3-gambar-sayu-tiga-insan-kerdil-yang.html

MH370: Gambar Sayu 3 Insan Kerdil Setiap Hari Memberi Info MH370: Gambar Sayu 3 Insan Kerdil Setiap Hari Memberi Info Reviewed by Unknown on Tuesday, March 25, 2014 Rating: 5

1 comment

 1. Adalah wajar ketiga-tiga anda meletak jawatan sebagai mengambil tanggungjawab di atas kehilangan MH370 diatas sebab2 berikut:
  1. Kelemahan dari penyelenggaraan pesawat jika puncanya disebabkan masalah teknikal.(CEO MAS)
  2. Kelemahan pemeriksaan penumpang dan keselamatan sehingga dibolosi penumpang misteri (DCA KP)
  3. Radar tentera telah dapat mengesan objek terbang dan disahkan MH370 tetapi tidak dipedulikan. Ini adalah satu kelemahan pertahanan Negara (Menteri Pertahanan)
  4. Dan banyak lagi kelemahan-kelemahan yang timbul serta telah memalukan dan menjatuhkan kredibiliti Negara di mata dunia.

  ReplyDelete