MH370: Suasana Pilu Keluarga Mangsa (10 Gambar + Video)

MH370: Suasana Pilu Keluarga Mangsa (10 Gambar + Video) | "Oleh itu, dengan rasa penuh dukacita dan kesal, saya memaklumkan bahawa, berdasarkan kepada data baru ini, penerbangan MH370 berakhir di selatan Lautan Hindi," itulah atara kata-kata Perdana Menteri dalam sidang media malam tadi. 

Perasaan sedih menyelubungi ahli keluarga masing-masing dalam menerima berita yang amat menyedihkan ini. Sebagai umat Islam, kita wajib menerimanya dengan redha.

Kelihatan juga keluarga mangsa warga China nampaknya lebih emosional apabila meratapi nasib kehilangan ahli keluarga mereka malam tadi.

Takziah diucapkan..


Dan ini adalah twitter milik anak kepada ketua pramugari yang mana telah mengatakan sesuatu yang pasti membuatkan kita berasa sebak. Twitt ini di buat sebelum PM mengadakan sidang media dan ini boleh ditafsirkan, berita ini telah diumumkan kepada keluarga terdekat mangsa terlebih dahulu.Video suasana kesedihan ahli keluarga mangsa :'(
MH370: Suasana Pilu Keluarga Mangsa (10 Gambar + Video) MH370: Suasana Pilu Keluarga Mangsa (10 Gambar + Video) Reviewed by Unknown on Tuesday, March 25, 2014 Rating: 5

1 comment