MH370: TV2 Minta Maaf, Silap Siar Pesawat Sah Dirampas (4 Gambar)

MH370: TV2 Minta Maaf, Silap Siar Pesawat Sah Dirampas (4 Gambar) | Ramai orang mempersoalkan berita daripada TV2 yang mengatakan pesawat HM370 Sah dirampas. Pengumuman yang dikenali sebagai "rerayap" itu dipaparkan semasa telemovie ditayangkan di TV2. 


Ada yang menayakan soalan ini di page MH370 seperti gambar di bawah.


Walaupun ramai yang tidak menyedari atau perasan rerayap yang keluar itu, tetapi satu sempat screenshot dan menjadi perbualan hangat di media sosial. Screenshot tersebut seperti di bawah. Amatlah memeranjatkan jika rerayap ini keluar sedangkan berita lain tidak menayangkannya.


Tetapi, berita ini pantas dijawab oleh TV2 melalui facebook TV2 sendiri. Pihak mereka meminta maaf dan akan menyiasat perkara ini.


Diharapkan pihak TV2 akan menyiasat perkara ini dan jangan biarkan ianya daripada berulang. Benda macam ni jangan buat gurau weh... Kesian keluarga mangsa yang mengharap tu. Biar sensitif sikit..

Tengok komen atas tu, pengsan kejap.. hehe..

MH370: TV2 Minta Maaf, Silap Siar Pesawat Sah Dirampas (4 Gambar) MH370: TV2 Minta Maaf, Silap Siar Pesawat Sah Dirampas (4 Gambar) Reviewed by Unknown on Saturday, March 29, 2014 Rating: 5

1 comment