[ARTIS] Giliran Azwan Ali Kutuk Hanez Suraya di Twitter

Monday March 10, 2014 

[RETIS] Giliran Azwan Ali Kutuk Hanez Suraya di Twitter | Selepas Chef Wan Mengutuk Hanez Suraya - BACA SINI, kini menerusi akaun Facebook Kami Sokong Liyana Manan - BACA SINI, tertera dua status twitter Azwan Ali yang menyatakan ketidak puas hati terhadap seorang pelakon yang kini hangat di landa kontroversi berkaitan merampas suami orang iaitu Hanez Suraya.
Bukam sahaja Azwan Ali malah ramai juga dari kalangan artis yang berbicara serta melontarkan komen pedas terhadap pelakon terbabit. 

Antara selebriti yang turut mengulas isu hangat ini ialah Chef Wan, Imam muda Hassan dan ramai lagi. Umum sudah megetahui bahawa Azwan Ali sememangnya terkenal dengan mulut puakanya apabila mengulas tentang isu-isu artis.

Kini, Hanez Suraya pula terkena cacian dan komen pedas dari Azwan Ali yang meluahkan rasa tidak senang hati terhadap tindakan yang dilakukan oleh Hanez Suraya.

Ini adalah status twitter Azwan Ali yang dimuat naik di laman sosial facebook Kami sokong Liyana Manan pada pagi ini.[ARTIS] Giliran Azwan Ali Kutuk Hanez Suraya di Twitter [ARTIS] Giliran Azwan Ali Kutuk Hanez Suraya di Twitter Reviewed by Unknown on Monday, March 10, 2014 Rating: 5

No comments