Fesyen Rabecca Nur Islam Yang Sebijik Macam Teletubbies!

Fesyen Rabecca Nur Islam Yang Sebijik Macam Teletubbies! | Tudiaa.. selepas mengambil keputusan untuk berhijab selepas menunaikan umrah, pelakon Rebecca Nur Al Islam telah mengejutkan ramai peminat mahupun haters yang memang terkenal dengan imej seksinya sebelum ini. Ada yang bersyukur, tak kurang juga yang mengutuk. Dia juga ambil keputusan menjual segala baju-baju dan skirt seksinya.. Korang boleh baca link di bawah


Ceritanya sekarang, baru-baru ini Rebecca telah menghadiri sebuah majlis sambutan hari lahir rakannya di sebuah hotel terkemuka di Kuala Lumpur dengan busana yang sungguh tidak sesuai dengan imej bertudungnya.


Apa yang dipakai oleh Rebecca, terlalu ketat dan sehingga membuatkan para pengikut Instagramnya menggelarkan penampilannya malam itu tidak ubah seperti Teletubbies!

Kami menyambut baik sebarang perubahan positif dalam diri mereka (selebriti) lebih lebih lagi jika ia melibatkan tuntutan agama. Keputusan Rabecca Nur Al Islam untuk bertudung tidak berapa lama dahulu salah satu contoh.

Tetapi, pada hematnya, ia haruslah selari dengan pemakaian lainnya. Bukan bertudung semata-mata untuk menutup rambut dan kulit kepala daripada penglihatan mereka yang bukan mahram.
:)

Fesyen Rabecca Nur Islam Yang Sebijik Macam Teletubbies! Fesyen Rabecca Nur Islam Yang Sebijik Macam Teletubbies! Reviewed by Unknown on Tuesday, April 22, 2014 Rating: 5

2 comments

  1. Dia nak bogel sebenarnya tuh...

    ReplyDelete
  2. Kalau macam tu lbih baik bogel ...

    ReplyDelete