GEMPAR !! Gambar Kejadian Culik Warga China di Resort Semporna (9 Gambar)

GEMPAR !! Gambar Kejadian Culik Warga China di Resort Semporna (9 Gambar) | Bapa kepada pelancong warga China yang diculik di sebuah resort di Semporna, Sabah menghubungi Stesen Radio ‘Shanghai People’ bagi merayu mendapatkan bantuan daripada pihak berkuasa untuk menyelamatkan anaknya.


Beliau berkata, anak perempuannya, Gao Huayun, 29, bekerja di sebuah firma Jepun dan memperoleh keputusan cemerlang dalam pengajiannya.


Beliau pada Rabu menerima surat daripada sebuah universiti di Britain bagi memaklumkan bahawa anak perempuannya diterima masuk menyertai program Sarjana Pengurusan Perniagaan (MBA).


Beliau berkata, Gao berkunjung ke Malaysia bersama rakan-rakan sekuliahnya. Gao dilaporkan diculik pada kira-kira pukul 10.30 malam Rabu apabila sekumpulan lelaki bersenjata menceroboh masuk ke Singamata Reef Resort.Mereka turut menculik seorang kakitangan resort warga Filipina.

Menurut stesen radio itu, seorang wanita bernama Xu membuat laporan polis di balai polis daerah Yangpu di Shanghai dengan mendakwa bahawa anak perempuannya diculik di Malaysia. – The Star

Dan ini antara gambar yang di rakam semasa kejadian.

GEMPAR !! Gambar Kejadian Culik Warga China di Resort Semporna (9 Gambar) GEMPAR !! Gambar Kejadian Culik Warga China di Resort Semporna (9 Gambar) Reviewed by Unknown on Friday, April 04, 2014 Rating: 5

No comments