Fan Filem Hobbit Bina Rumah dan Halaman Hobbit (15 Gambar)

Fan Filem Hobbit Bina Rumah dan Halaman Hobbit (15 Gambar) | Tidak selalunya seseorang itu akan ada satu motivasi untuk melakukan sesuatu yang luar biasa. Bagi Ashley Yeats seorang kipas susah mati filem hobit, dia tidak melepaskan peluang untuk mencipta sesuatu yang luar biasa bagi membuktikan kesetiaannya.


Dia telah membina sebuah laman yang pada halamannya, berbentuk sebuah rumah yang membentuk seakan-akan halaman rumah hobit. Sangat cantik, lihatlah gambarnya.

Laman tersebut tidaklah sebesar mana, dia menggunakan ruang yang sangat kecil untuk di jadikan ruang peribadi buat dirinya. Pada asalnya, ruang tersebut terdapat sebuah pokok epal yang besar, namun pokok tersebut telahpun mati, lalu dia membuat keputusan untuk mencabut pokok itu sekali dengan akar dalamnya, lalu mencipta sesuatu yang menarik.

Lihatlah proses, bagaimana mereka mencipta satu laman, yang menyerupai halaman rumah Hobit !Fan Filem Hobbit Bina Rumah dan Halaman Hobbit (15 Gambar) Fan Filem Hobbit Bina Rumah dan Halaman Hobbit (15 Gambar) Reviewed by Unknown on Friday, May 09, 2014 Rating: 5

No comments