Remaja Perempuan Mati Bunuh Diri di CP KK

Remaja Perempuan Mati Bunuh Diri di CP KK | Info yang diperoleh dari teksi murah kota kinabalu, seorang wanita berusia 20-an berasal dari Bongawan terjun dari tingkat enam pusat membeli belah Centre Point (CP) Kota Kinabalu kira-kira jam 12.30 pagi tadi. Punca kejadian masih belum diketahui dan kes masih dalam siasatan.

Remaja Perempuan Mati Bunuh Diri di CP KK

Agak mengejutkan berita ni. Ada yang mengatakan ianya melibatkan kes cinta namun sejauh mana kebenaranny, Allahu Alam. Apapun salam takziah buat keluarga mangsa. Semoga dosa-dosanya diampuni dan semoga rohnya ditempatkan disisi orang-orang yang beriman, amin.

Nasihat aku kepada Adam & Hawa diluar sana, seteruk manapun anda rasa down dengan sesuatu perkara itu, bunuh diri bukanlah jalan penyelesaian yang terbaik. Kita semua ada agama dan pegangan masing-masing, agama pun melarang kita daripada membuat perkara sebegini. Sayangilah nyawa anda.


Remaja Perempuan Mati Bunuh Diri di CP KK

Remaja Perempuan Mati Bunuh Diri di CP KK Remaja Perempuan Mati Bunuh Diri di CP KK Reviewed by Unknown on Friday, May 09, 2014 Rating: 5

No comments