Sedih Kanak-Kanak Derita Penyakit Misteri (Gambar + Video)

Sedih Kanak-Kanak Derita Penyakit Misteri (Gambar + Video) | Sayu hati melihat keadaan seorang kanak-kanak yang terlantar di Hospital dipercayai akibat perbuatan orang. Adik Farish yang sudah sebulan lebih berada di HUKM mengalami jangkitan teruk pada mulut dan kulit beliau.


Pada mulanya, keadaan itu dikatakan alergik biasa namun semakin lama semakin teruk. Menurut perkongsian gambar di Daily Traffic Report, adik Farish sudahpun menjalani rawatan Islam dan dikatakan bahawa punca penyakit itu adalah daripada sihir.
Sekiranya betul sihir adalah punca sebenar, siapakah manusia yang tidak berhati perut melakukan perbuatan terkutuk itu ke atas seorang kanak-kanak yang tidak mengenal erti hidup lagi. Walaubagaimanapun, semoga yang maha berkuasa menyembuhkan adik Farish daripada penyakit yang dialaminya. Sama-samalah kita berdoa kesihatan adik Farish. Aminnnn.

Video..Sedih Kanak-Kanak Derita Penyakit Misteri (Gambar + Video) Sedih Kanak-Kanak Derita Penyakit Misteri (Gambar + Video) Reviewed by Unknown on Thursday, May 15, 2014 Rating: 5

No comments