Jubah Sendat dan Ketat, Isteri Ditumbuk Suami

Jubah Sendat dan Ketat, Isteri Ditumbuk Suami

Jubah Sendat dan Ketat, Isteri Ditumbuk Suami | Pertelingkahan Sepasang suami isteri sama ada jubbah dipakai wanita itu menepati syariat Islam atau tidak akhirnya berakhir dengan kekasaran apabila si isteri di tumbuk di muka juga di pukul dengan penyangkut baju hingga cedera.

 Kejadia beraku di rumah pasangan itu di Setapak di sini kira-kira jam 8.30 malam kelmarin,ketika kedua-duanya bersiap untuk makan malam.

Menurut sumber sebelum kejadia si suami mengajak isterinya makan diluar ,namun apabila si wanita itu mengenakan sehalai jubbah,lelaki terbabit meminta menukar kepada pakaian lain .

‘Lelaki itu berpendapat jubbah yang dipakai isterinya ketat dengan kain melekat pada tubuh.Jadi ia tidak menutup aurat dan tidak menepati syariat Islam.

‘’Bagaimanapun si isteri enggan menukar pakaian itu kerana berpendapat jubbah yang dipakainya basa sahaja dan sudah menutup aurat,katanya ketika dhubungi semalam.

Sumber itu berkata bermula hanya dengan perang mulut si suami akhirnya gagal mengawal kemarahan lalu menumbuk muka isterinya beberapa kali.

‘’Tidak cukup dengan itu dia turut memukul badan mangsa dengan penyaku baju hingga wanit itu cedera di mulut dan lebam dibadan .

Mangsa yang cedera mendapat rawatan diklinik berhampiran sebelum membuat laporan polis mengenai kejadia itu di Balai Polis Setapak.P/s: Orang larang baik² tu dengar la.. heh!

Jubah Sendat dan Ketat, Isteri Ditumbuk Suami Jubah Sendat dan Ketat, Isteri Ditumbuk Suami Reviewed by Unknown on Tuesday, June 24, 2014 Rating: 5

No comments