Kilang Bihun Jijik Terbakar atau Dibakar? (5 Gambar)

Kilang Bihun Jijik Terbakar atau Dibakar? (5 Gambar) | Sebelum ini admin ada berkongsi beberapa keping gambar keadaan kilang bihun yang kotor dan jijik dengan menggunakan cap Masjid pada bungkusannya. 

Kilang Bihun Jijik  http://apahell.blogspot.com/2014/06/kilang-bihun-jijik-terbakar-atau.html

Kerana tersebarnya gambar-gambar tersebut, ia menimbulkan kemarahan orang ramai dan kerana dikatakan pemilik kilang tersebut mereka atau meletakkan tanad halal sendiri pada bungkusannya.


Pihak JAKIM sudah memaklumkan kepada media berkenaan pemiliknya berani menggunakan tanda halal sendiri tanpa kelulusan.Hari ini pula, menurut laporan Daily Traffic Report, Kilang Mihun tersebut terbakar dan beberapa keping gambar kemusnahan tersebut dimuatnaikkan. Menurut komen pada page tersebut mengatakan kebakaran ini mungkin bermotifkan insurans. Walaubagaimanapun punca kebakaran belum dikenal pasti.


Kilang Bihun Jijik Terbakar atau Dibakar? (5 Gambar)Kilang Bihun Jijik Terbakar atau Dibakar? (5 Gambar) Kilang Bihun Jijik Terbakar atau Dibakar? (5 Gambar) Reviewed by Unknown on Tuesday, June 17, 2014 Rating: 5

No comments