#Persieing, Trending Hangat di Twitter & Facebook (10 Gambar)

#Persieing, Trending Hangat di Twitter & Facebook | Selepas Pasukan Belanda a.k.a Holland berjaya mengalahkan pasukan pilihan di World Cup 2014 Brazil ini iaitu pasukan Sepanyol dengan jaringan yang cukup besar iaitu 5-1. Tetapi bukan jumlah jaringan yang admin nak kongsikan, tetapi aksi gol pertama pasukan Holland iaitu daripada bintang ternama Robin van Persi. Tandukannya pada minit ke 44 sebelum separuh masa pertama tamat. 

#Persieing,

Tandukan beliau ini sangatlah luar biasa sehinggakan mendapat pujian ramai lagenda bolasepak. Selain itu, rata-rata peminat mahupun pengkritik memuji aksi beliau itu. korang boleh tengok gambar gif di bawah.


Sekarang, di twitter atau di facebook, aksi beliau itu menjadi trending dengan hastag #Persieing. Ambik gambar posisi terbang van Persie, upload di facebook dan twitter, letakkan hastag #Persieing. Banyak gambar-gambar di kongsi peminat dan admin sertakan beberapa keping di sini. Memang menggila..hahaa..

#Persieing, Trending Hangat di Twitter & Facebook#Persieing, Trending Hangat di Twitter & Facebook (10 Gambar) #Persieing, Trending Hangat di Twitter & Facebook (10 Gambar) Reviewed by Unknown on Tuesday, June 17, 2014 Rating: 5

No comments