Wanita Maut Selepas Berselfie Bersama Rakan (3 Gambar + Video)

Wanita Maut Selepas Berselfie Bersama Rakan (3 Gambar + Video)

Wanita Maut Selepas Berselfie Bersama Rakan (3 Gambar + Video) | SEORANG wanita maut selepas berkongsi gambar 'selfie' semasa dalam perjalanan ke sebuah majlis di Amerika Syarikat.

Collette Moreno, 26, yang duduk di tempat duduk penumpang maut dalam insiden itu apabila kereta yang dinaiki bertembung dengan kenderaan lain ketika pemandu cuba memotong sebuah lori.

Kereta yang mereka naiki bertembung dengan kenderaan lain dari arah bertentangan, lapor sebuah portal.  

Pemandu kereta tersebut, Ashley Theobald merupakan sahabat baik kepada mangsa. Ketika insiden itu, mereka dalam perjalanan ke Tasik Ozarks di Missouri dan memakai tali pinggang keledar.

Gambar selfie bersama Theobald  

Theobald, 26, berkata, dia cuba untuk memintas lori yang mengeluarkan banyak asap semasa kejadian. Moreno merupakan penghidap asma dan asap menyebabkan dia batuk.

"Saya cuba untuk memintas dan sebuah lagi lori datang dari arah depan," ujar Theobald.

Lapan minit sebelum kejadian, Moreno mengambil gambar 'selfie' bersama Theobald, yang menunjukkan mereka sedang menikmati perjalanan tersebut.

Peronda Lebuhraya Missouri berkata, Theobald boleh didakwa atas pemanduan cuai.

Moreno dan Tunangnya, Jesse
Moreno juga di khabarkan akan melangsungkan perkahwinannya sebulan sahaja lagi. Tunangnya, Jesse Acrobasso berduka dengan kehilangan yang paling besar itu.

Video..


Wanita Maut Selepas Berselfie Bersama Rakan (3 Gambar + Video) Wanita Maut Selepas Berselfie Bersama Rakan (3 Gambar + Video) Reviewed by Unknown on Thursday, June 26, 2014 Rating: 5

1 comment