Gadis Maut Kepala Tersepit Lif Pemunggah Barang (3 Gambar)

Gadis Maut Kepala Tersepit Lif Pemunggah Barang (3 Gambar)

Gadis Maut Kepala Tersepit Lif Pemunggah Barang (3 Gambar) | Gerik: “Saya sempat membekalkan arwah dua bekas agar-agar kegemaran untuk juadah berbuka bersama-sama rakan sekerja.

“Namun, dia tidak sempat menjamah apabila lehernya tersepit di besi lif pemunggah barang di tempat kerjanya semalam (kelmarin),” kata Radziyah Khamis, 61.

gambar Noor Shamila Abu yang tersepit lif

Radziyah, ibu kepada Noor Shamila Abu, 19, dari Kampung Batu 6, Bandariang di sini, meninggal dunia di tempat kejadian apabila tengkuknya tersepit di lif berkenaan ketika cuba mengambil barang di tingkat atas sebuah kedai menjual barang runcit dan ubat di pekan Gerik.

remaja perempuan jenguk bawah tersepit lif barang apahell

Dalam kejadian kira-kira jam 7.30 malam itu, mangsa dikatakan menjenguk ke bawah dari lif yang dinaikinya seorang diri di tingkat satu kira-kira lebih empat meter tinggi dan pada masa sama dia tertekan butang turun menyebabkan tengkuknya tersepit. Lebih memilukan kejadian berlaku lima minit sebelum waktu berbuka puasa.

Radziyah berkata, anak bongsu daripada sembilan beradik itu sempat mengucapkan selamat tinggal kepadanya dan adik-beradik yang lain ketika mahu menaiki motosikal ke tempat kerjanya kira-kira jam 8.30 pagi kelmarin.

Sharmila bekerja sementara sejak sebulan lalu sebelum dijangka memasuki universiti pada September depan selepas menamatkan kursus Matrikulasi di Kolej Matrikulasi Johor, Tangkak.


P/s : Sedekahkan Al - Fatihah untuk arwah..

Gadis Maut Kepala Tersepit Lif Pemunggah Barang (3 Gambar) Gadis Maut Kepala Tersepit Lif Pemunggah Barang (3 Gambar) Reviewed by Unknown on Wednesday, July 23, 2014 Rating: 5

No comments