Kepala Pencuri Tersepit Celah Lantai Kayu di Dungun (3 Gambar)

Kepala Pencuri Tersepit Celah Lantai Kayu di Dungun (3 Gambar) | DUNGUN - Seorang lelaki berusia 34 tahun yang dipercayai cuba memecah masuk sebuah rumah menerusi lantai menemui ajal apabila kepalanya tersepit di celah lantai kayu tersebut.

Kepala Pencuri Tersepit Celah Lantai Kayu di Dungun (3 Gambar) http://apahell.blogspot.com/


Kejadian berlaku antara pukul 7 pagi hingga 3.30 petang semalam di Kampung Sura Hujung ketika penghuni rumah berkenaan, Wan Azhan Wan Abdullah, 43, keluar mengajar di sekolah berhampiran.

Menurut Wan Azhan, dia terkejut apabila melihat satu objek di lantai bahagian dapur rumahnya ketika pulang dari mengajar di Sekolah Menengah Kebangsaan Batu 7, dekat sini.

Kepala Pencuri Tersepit Celah Lantai Kayu di Dungun (3 Gambar)

"Ketika sampai di rumah, saya terus ke ruang dapur untuk ke tandas tetapi tiba-tiba saya terlihat kepala orang dalam keadaan mengerikan," ceritanya ketika ditemui di rumahnya dekat sini, semalam.

Dia kemudiannya terus memanggil jirannya kerana tidak percaya dengan apa yang dilihatnya tetapi mereka mengesahkan ia adalah kepala manusia.


Katanya, dia turut memeriksa bahagian bawah rumah dan terkejut apabila mendapati badan mangsa terjuntai di antara lantai rumah setinggi kira-kira satu meter itu.

Menurut Wan Azhan yang tinggal bersendirian di rumah tersebut sejak tahun 1983, dia mengenali mangsa yang juga jirannya.


P/s : Tu la, bulan puasa pun buat kerja jugak, kang tu makan dia..kahkahkah!!

Kepala Pencuri Tersepit Celah Lantai Kayu di Dungun (3 Gambar) Kepala Pencuri Tersepit Celah Lantai Kayu di Dungun (3 Gambar) Reviewed by Unknown on Friday, July 04, 2014 Rating: 5

No comments