Fesyen Muslimah Yang Haram Jadah (2 Gambar)

Fesyen Muslimah Yang Haram Jadah (2 Gambar)

Fesyen Muslimah Yang Haram Jadah (2 Gambar) | Fesyen manusia saban hari berubah-rubah mengikut peredaran zaman. Begitu juga dengan fesyen muslimah yang tidak ketinggalan. Namun, baru-baru ini ada yang cuba mencetuskan fesyen ‘terkini’ dengan menggunakan trademark ‘Keep Calm’ khas untuk perempuan bertudung yang dilihat tidak kena langsung!


“KEEP CALM and WEAR HIJAB”

Fesyen apakah ini? Di atas kepada menutup aurat namun di bahagian dada dan kaki pula didedahkan dengan sewenang-wenangnya. Barangkali si pencetus fesyen kurang cerdik ini tidak mengerti pengertian menutup aurat yang sebenar. 

Terus terangnya, tiada sesiapa yang boleh ‘keep calm’ melihat fesyen ajaran sesat seperti ini. Nyata si pereka terdesak mencari keuntungan sehingga mengabaikan larangan agama Islam. 

Mohon orang ramai jangan sesekali membeli pakaian yang tidak senonoh ini. Jika ternampak, elok dihempuk saja si penjual juga si pemakai.

Fesyen Muslimah Yang Haram Jadah (2 Gambar) Fesyen Muslimah Yang Haram Jadah (2 Gambar) Reviewed by Unknown on Sunday, August 24, 2014 Rating: 5

No comments