Alvin Tan Kutuk Najib Razak, Zahid Hamidi dan Khalid Abu Bakar (3 Gambar)

Alvin Tan Kutuk Najib Razak, Zahid Hamidi dan Khalid Abu Bakar (3 Gambar)

Alvin Tan Kutuk Najib Razak, Zahid Hamidi dan Khalid Abu Bakar (3 Gambar) | Alvin Tan, salah seorang dari pasangan blogger seks terkenal Malaysia  'Alvivi' nampaknya sekali lagi mencetuskan kontroversi dengan status yang dimuatnaik olehnya di Facebook miliknya.

Lihat saja gambar yang telah diupload oleh Alvin diatas, terpampang jelas perkataan "FUCK UMNO".

Menurut apa yang ditulis di dalam statusnya itu, Alvin menyuarakan perasaan tidak puas hati dengan akta hasutan yang telah menyebabkan ramai di Malaysia dihukum. Menurutnya juga, dia mengeluarkan status sedemikian rupa sebagai 'wakil' kepada mereka-mereka yang telah dihukum dibawah akta itu.



Selain itu, Alvin juga turut mengeluarkan beberapa kata-kata kesat kepada beberapa pemimpin tertinggi Malaysia termasuklah Perdana Menteri sendiri.  Didalam statusnya itu, Alvin mengatakan Najib sebagai 'tiada telur', Zahid Hamidi sebagai 'penjahat sejati' dan menyamakan Khalid Abu Bakar dengan pemimpin Nazi, Heinrich Himmier.

Alvin Tan yang kini dikehendaki oleh pihak berkuasa Malaysia  mendakwa beliau telah melarikan diri ke Amerika Syarikat untuk mendapatkan perlindungan politik. Tan dan pasangannya Vivian Lee menghadapi tuduhan di bawah Akta Penapisan Akta Hasutan dan Filem Malaysia.


P/s : Dah duk jauh baru nak menyalak...ale uto..


Alvin Tan Kutuk Najib Razak, Zahid Hamidi dan Khalid Abu Bakar (3 Gambar) Alvin Tan Kutuk Najib Razak, Zahid Hamidi dan Khalid Abu Bakar (3 Gambar) Reviewed by Unknown on Friday, September 26, 2014 Rating: 5

No comments