Pelanggan Jumpa Cacing Dalam Sardin Cap Botan

Pelanggan Jumpa Cacing Dalam Sardin Cap Botan | Pelanggan Jumpa Cacing Dalam Sardin Cap Botan | Bayangkan jika anda terjumpa bendasing dalam tin sardin anda.. Lagi-lagi kalau bendasing tu menyerupai makhluk-makhluk yang menggelikan.. Tak lama dulu juga tersebar isu yang kononnya sesetengah sardin mengandungin lendir siput babi dan cacing. Tetapi isu tersebut senyap begitu sahaja.

Pelanggan Jumpa Cacing Dalam Sardin Cap Botan

Baru-baru ini, seorang rakan kepada admin laman Facebook Penang Kini meminta admin page tersebut untuk memuat naik gambar satu tin sardin yang baru tapi mengandungi objek menyerupai cacing didalamnya!

Tak tahulah benar atau tak dakwaan tersebut tapi yang pasti penemuan ini sesuatu yang menjijikkan.

Jika benar dakwaan ini, rasanya pengilang jenama sardin ni patut dihukum keras! Mana taknya, jenama sardin ni dah diedarkan ke serata Malaysia.

Selain itu, menurut satu komen, kilang pembuat sardin ni tersebut sememangnnya kotor.

Harap pihak berwajib dapat meneliti perkara ini. Jenama sardin tersebut sudah terpampang di dalam gambar. Kepada pengguna mungkin anda boleh berhenti makan sardin jenama ini buat seketika sehingga perkara ini disahkan. - SiakapKeli.com

Sumber asal..

Pelanggan Jumpa Cacing Dalam Sardin Cap Botan Pelanggan Jumpa Cacing Dalam Sardin Cap Botan Reviewed by Unknown on Wednesday, September 24, 2014 Rating: 5

No comments