Suami Tendang Lelaki Cuba Rogol Isteri (2 Gambar)

Suami Tendang Lelaki Cuba Rogol Isteri (2 Gambar)

Suami Tendang Lelaki Cuba Rogol Isteri (2 Gambar) | Gombak: “Saya tergamam melihat lelaki itu dalam keadaan berbogel menindih tubuh isteri menyebabkan saya terus menyepaknya sekuat hati,” kata seorang lelaki yang sempat menyelamatkan isterinya dari diperkosa pagi semalam.

Suami mangsa yang hanya mahu dikenali sebagai Ahmad, 50-an berkata, kejadian berlaku jam 7 pagi apabila dua lelaki berusia 20-an dan 40-an menceroboh masuk kediamannya di Kampung Laksamana, di sini. 
Menurutnya, insiden berlaku ketika isterinya yang berusia 50-an berada di dalam rumah bersendirian sebelum diserang kedua-dua suspek. 

“Isteri saya yang ketika itu berada di ruang tamu kediamannya terus menjerit memanggil nama saya. Saya kemudian berlari masuk ke dalam rumah sebelum terkejut melihat keadaan isteri.


RUMAH milik Ahmad yang diceroboh, semalam. Gambar kecil, kain batik milik mangsa.

“Kedua-dua suspek sedang berbogel manakala seorang dari mereka sedang menindih isteri saya,” katanya ketika ditemui wartawan Harian Metro semalam.

Suami Tendang Lelaki Cuba Rogol Isteri (2 Gambar) Suami Tendang Lelaki Cuba Rogol Isteri (2 Gambar) Reviewed by Unknown on Wednesday, September 24, 2014 Rating: 5

No comments