SAYU: Luahan Hati Isteri Dan Anak-Anak Ustaz Azhar Idrus (3 Gambar)

SAYU: Luahan Hati Isteri Dan Anak-Anak Ustaz Azhar Idrus (3 Gambar)

Nampaknya isteri-isteri dan anak Ustaz Azhar Idrus (UAI) telah memberi respon tentang penyebaran video fitnah Ustaz Azhar Idrus yang menjadi bualan orang ramai.

Isteri pertama, isteri kedua dan juga anak sulung telah membuat status di laman facebook dan ada yang meluah perasaan tentang isu tersebut,

Tentunya mereka sekeluarga sentiasa menyokong Ustaz Azhar Idrus (UAI) dan terkejut dengan isu video UAI tersebut.

Semoga Ustaz Azhar Idrus dan keluarga sentiasa kuat menghadapi dugaan ini. Memang melampau sungguh penyebaran video tersebut.

Apapun kita doakan semoga keluarga ini tabah menghadapi dugaan yang mendatang. Sangat tidak boleh diterima akal hanya kerana kewujudan video yang tidak sampai 1 minit dan dirakam dengan kualiti kamera ala potatot itu mampu membuatkan sesiapa sahaja percaya ianya adalah UAI. Ketika ini merupakan akhir zaman di mana para pelaku maksiat akan diangkat dan para ulama' akan dijatuhkan. Beringatlah saudara semua, usah dengan video tidak sampai seminit itu mampu membenamkan diri anda sebahagian dari mereka yang fasik selagi tiada wujudnya sebarang bukti ke jalan kebenaran.

UAI

UAI

UAI


sumber

"Hai orang-orang yang beriman, jadikanlah sabar dan solat sebagai penolongmu, 
sesungguhnya Allah bersama orang-orang yang sabar" (QS.2:153)
SAYU: Luahan Hati Isteri Dan Anak-Anak Ustaz Azhar Idrus (3 Gambar) SAYU: Luahan Hati Isteri Dan Anak-Anak Ustaz Azhar Idrus (3 Gambar) Reviewed by Unknown on Saturday, October 25, 2014 Rating: 5

No comments