Warga Bangladesh Tidak Diberi Daging Dan Dihalau Pada Hari Raya Qurban (3 Gambar)

Bangladesh Qurban

Warga Bangladesh Tidak Diberi Daging Dan Dihalau Pada Hari Raya Qurban (3 Gambar) - Jika inilah tahap pemahaman AGAMA umat Islam malaysia, alangkah hinanya ...., sampai hati petugas korban membiarkan 5 warga dipercayai Bangladesh diatas yang beragama Islam memerhatikan sahaja tanpa memberi sedikitpun daging korban. Dahlah tidak diberikan walau secubit pun daging korban mereka turut dihalau macam penjenayah nak rompak daging korban.

MEREKA ISLAM. MEREKA SAUDARA KITA. NAMUN BERBEZA WARGANEGARA MEREKA DIANGGAP SEPERTI ANJING KURAP OLEH PETUGAS KORBAN.

Kenapa kedekut sangat? Sedangkan menurut sumber daging banyak lebih. Nak bagi kat siapa yang lebih tu? Kroni? Mereka juga ISLAM. Langsung tidak bagi walau 100 gram pon.Mereka dihalau sehingga hilang kelibat.Apa salah mereka? Kerana mereka bangla?.

Mengapa perlu memandang mereka begitu hina sekali.

Lokasinya majlis korban di Surau Jalan Hospital, Ipoh, Perak .. 21 ekor lembu di korban pada hari Ahad 5hb September 2014 yang lalu.

Dapat khabar katanya salah seorang berstatus haji telah menghalau kesemua warga Bangladesh yang mengindingkan daging korban.

Bangladesh Qurban

Bangladesh Qurban

sumber: ohmymedia

“ Maka makanlah sebahagian daripadanya dan (sebahagian lain) berikanlah untuk dimakan oleh orang-orang sengsara lagi fakir.” (Surah Al-Haj : Ayat 28)

Warga Bangladesh Tidak Diberi Daging Dan Dihalau Pada Hari Raya Qurban (3 Gambar) Warga Bangladesh Tidak Diberi Daging Dan Dihalau Pada Hari Raya Qurban (3 Gambar) Reviewed by Unknown on Wednesday, October 08, 2014 Rating: 5

No comments