Belasah Anak Guna Kabel Brek Basikal

Belasah Anak Guna Kabel Brek Basikal

Belasah Anak Guna Kabel Brek Basikal | Kota Bharu: Seorang bapa hilang pertimbangan apabila sanggup memukul anaknya yang berusia 12 tahun menggunakan kabel brek basikal, mencekik leher dan menendang kaki serta tangan sehingga cedera selepas mendapati anaknya itu mencuri telefon bimbit sepupunya dalam kejadian di Pasir Hor, di sini, Khamis lalu.

Dalam kejadian jam 11 malam itu, mangsa luka dan lebam di belakang badan, kaki serta tangan sebelum dibawa ke Hospital Raja Perempuan Zainab II (HRPZ II), di sini, oleh neneknya untuk dirawat.

Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Kelantan Asisten Komisioner Lai Yong Heng berkata, sebelum kejadian bapa mangsa yang berusia 38 tahun membawa anak ke rumah sepupunya untuk menyerahkan kembali telefon bimbit dicuri.

Katanya, sebaik mangsa menyerahkan telefon bimbit itu, bapanya mengambil kabel brek basikal di bawah rumah dan memukul mangsa.

"Mangsa dibawa pulang ke rumahnya sebelum sekali lagi dipukul dengan kabel berkenaan, dicekik leher dan ditendang kaki serta tangan. -Hmetro

Belasah Anak Guna Kabel Brek Basikal Belasah Anak Guna Kabel Brek Basikal Reviewed by Unknown on Sunday, November 02, 2014 Rating: 5

No comments