Kenapa Foto Wanita Vietnam ini Menjadi Viral Di Laman Sosial (8 Gambar)

Kenapa Foto Wanita Vietnam ini Menjadi Viral Di Laman Sosial (8 Gambar)

Kenapa Foto Wanita Vietnam ini Menjadi Viral Di Laman Sosial (8 Gambar) | Baru-baru ini, beberapa gambar gadis cantik dari Vietnam yang menjalani diagnosis kerana disahkan menghidap penyakit Leukimia telah menjadi viral di media sosial negara tersebut.

Gadis berusia 26 tahun ini menceritakan hasrat hatinya untuk bergelar seorang penari professional, tetapi terpaksa membatalkan hasrat tersebut oleh kerana keluarganya tidak mampu menanggung kos rawatan akibat penyakit yang dialami.


Di halaman Facebook, dia telah berkongsi foto-foto sebelum dan selepas menjalani rawatan diagnosis penyakit leukimia yang dialaminya.

Tidak lama selepas itu, ramai yang menziarahi gadis ini dan memberi kata-kata semangat kepadanya.


Gambar yang dimuatnaik itu telah mendapat perhatian hampir seluruh pengguna media sosial di Vietnam dan ada yang memberi kata-kata semangat dan tidak kurang melahirkan rasa simpati mengenangkan liku-liku hidup gadis ini. -HarianBlogger.Com

Kenapa Foto Wanita Vietnam ini Menjadi Viral Di Laman Sosial (8 Gambar) Kenapa Foto Wanita Vietnam ini Menjadi Viral Di Laman Sosial (8 Gambar) Reviewed by Unknown on Saturday, November 01, 2014 Rating: 5

No comments