8 Step Urutan Cakar Harimau, Merapat Hubungan Suami Isteri

8 Step Urutan Cakar Harimau, Merapat Hubungan Suami Isteri

8 Step Urutan Cakar Harimau, Merapat Hubungan Suami Isteri  | Sangat bagus di praktikkan suami isteri untuk saling menjaga kesihatan badan dan berkasih sayang.

cakar harimau urutan suami isteri

Langkah Pertama

Dalam urutan cakaran harimau ialah seseorang isteri perlu mengurut tengkuk suami mereka dengan penuh kasih sayang memandangkan bahagian itu terdapat banyak urat tegang yang perlu diuraikan.


Langkah Kedua

Mengurut pada bahagian bahu hingga ke lengan dan seterusnya


Langkah Ketiga

Dengan membuat `jemput-jemput’ pada bahagian tulang belikat.


Langkah Keempat & Langkah Kelima

Urutan Cakar HarimauMerupakan sentuhan yang cukup penting dan perlu kreatif dan ia dimulai dengan `cakaran harimau’ – menggunakan kuku yang telah dipotong bermula dari bahagian tengkuk membawa ke pinggang.

Cakaran itu hendaklah diselang-selikan dengan urutan labah-labah, bermula dari pinggang hingga ke bahagian tengkuk. Perlu diingat cakaran itu hendaklah berupa cakaran manja dan dilakukan dengan penuh kasih sayang,” jelasnya kepada Utusan Malaysia hari ini.


Langkah Keenam

Dengan menggenggam kedua-dua tapak tangan dan kemudian tepuk-tepuk pada bahagian belakang badan suami dari atas hingga ke pinggang.


Langkah Ketujuh

Sebenarnya merupakan satu `bonus’ tambahan di mana setelah diurut, suami berasa tenang dan seronok.


Langkah Kelapan

Selepas itu, bisikan kalimah sayang ke telinga suami seperti `Saya cinta padamu’ atau dalam bahasa Hindi `me tum fe Piar kar pi hu,” katanya.

Hari-hari mau...

8 Step Urutan Cakar Harimau, Merapat Hubungan Suami Isteri 8 Step Urutan Cakar Harimau, Merapat Hubungan Suami Isteri Reviewed by Unknown on Wednesday, January 07, 2015 Rating: 5

No comments