Gadis Dirompak dan Toreh Kini Selamat Bernikah Dengan Pasangan (3 Gambar)

Gadis Dirompak dan Toreh Kini Selamat Bernikah Dengan Pasangan (3 Gambar) | Nor Syafiqa, 22, yang terlibat dalam satu kes rompakan ngeri sehingga mukanya ditoreh yang mengemparkan seluruh Malaysia dilihat semakin pulih daripada kecederaan.  

Gadis yang berasal daripada Kelantan ini, selamat melangsungkan pernikahannya semalam 1 January 2015 bersama tunang tersayang. Difahamkan majlis resepsi akan dilangsungkan dalam masa 3 bulan lagi bersama majlis perkahwinan abangnya.

Gadis Dirompak dan Toreh Kini Selamat Bernikah Dengan Pasangan (3 Gambar)

Penikahan ini telah disegerakan oleh keluarga selepas kejadian rompakan itu menimpa dan berharap penikahan ini dapat memulihkan kembali semangat Nor Syafiqa. Malah parut di wajahnya juga semakin pulih.
Dari Apahell, tahniah diucapkan kepada kedua-dua pengantin yang sama cantik sama molek, juga semoga perkahwinan ini kekal bahagia hingga ke syurga. Amiin..

Gadis Dirompak dan Toreh Kini Selamat Bernikah Dengan Pasangan (3 Gambar) Gadis Dirompak dan Toreh Kini Selamat Bernikah Dengan Pasangan (3 Gambar) Reviewed by Unknown on Friday, January 02, 2015 Rating: 5

No comments